PKS-RPK Sremskog upravnog okruga na 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede „SuSajam 2017.“ u Subotici


Jedanaesti po redu Međunarodni sajam „SuSajam 2017“, u organizaciji JKP „Subotičke pijace“ i PKS-Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga, održan je od 1. do 3. juna u Hali sportova. Na više od 50 štandova predstavilo se oko dve stotine izlagača iz naše zemlje, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske i Švedske. Vodeća tema sajma bila je unapređenje turizma u regionu.

 

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga organizovala je zajedničko učešće zainteresovanih sremskih privrednika na sajmu privrede „SuSajam 2017.“

Na zajedničkom štandu predstavili su se:

„ENERGOMETAL„ Stara Pazova – za proizvodnju duvane ambalaže za prehrambene proizvode,

„DALMIK„ Inđija – kamionski i traktorski program

„ŠAHMATIK„ Stara Pazova – bavi se proizvodnjom i prodajom proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji. Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl.

„GREY SHOP„ Stara Pazova – Svoj proizvodni program isključivo bazira na proizvodnji obuće koja je u skladu sa medicinsko-ortopedskim standardima.

„DOMAĆINSTVO ČAVIĆ„ Čalma – Organizator gastronomske turističke manifestacije ’’Ponijada’’. Proizvođač paradajz sosa, džemova…

 

Turistički potencijal Srema predstavljen je brojnim promotivnim materijalima Turističkih organizacija, privrednika i preduzetnika iz oblasti turizma.