ПКС-РПК Сремског управног округа на 11. Међународном и регионалном сајму привреде „СуСајам 2017.“ у Суботици


Једанаести по реду Међународни сајам „СуСајам 2017“, у организацији ЈКП „Суботичке пијаце“ и ПКС-Регионалне привредне коморе Севернобачког управног округа, одржан је од 1. до 3. јуна у Хали спортова. На више од 50 штандова представило се око две стотине излагача из наше земље, Мађарске, Румуније, Црне Горе, Хрватске, Републике Српске и Шведске. Водећа тема сајма била је унапређење туризма у региону.

 

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Сремског управног округа организовала је заједничко учешће заинтересованих сремских привредника на сајму привреде „СуСајам 2017.“

На заједничком штанду представили су се:

„ENERGOMETAL„ Sтара Пазова – за proizvodnjу duvane ambalaže za prehrambene proizvode,

„DALMIK„ Инђија – кamionski i traktorski program

„ŠAHMATIK„ Sтара Пазова – бави се proizvodnjом i prodajом proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji. Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl.

„GREY SHOP„ Sтара Пазова – Svoj proizvodni program isključivo bazira na proizvodnji obuće koja je u skladu sa medicinsko-ortopedskim standardima.

„DOMAĆINSTVO ČAVIĆ„ Чалма – Organizator gastronomske turističke manifestacije ’’Ponijada’’. Proizvođač paradajz sosa, džemova…

 

Туристички потенцијал Срема представљен је бројним промотивним материјалима Туристичких организација, привредника и предузетника из области туризма.