11. „Регионални сајам привреде„


11. „Регионални сајам привреде„

05. и 06. октобар 2017. године

у оквиру Комплекса спортско-рекреативних базена Нова Пазова

Нова Пазова је друго по величини насеље у општини Стара Пазова, а у целом Региону је позната по развијеној “малој привреди”, тачније малим и средњим предузећима и занатским радњама, још из времена Југославије. Економски просперитет Нове Пазове, близина саобраћајница и великих градова, чине ово место атрактивним за одличан привредни напредак па је зато и одлучено да се „Регионални сајам привреде„ баш ту одржава.

У организацији Привредне коморе Србије-Регионалне привредне коморе Сремског управног округа и Општине Стара Пазова, на комплексу спортско-рекреативних базена у Новој Пазови, под мотом „Диван је привредни Срем„, 05. и 06. октобра ове године одржаће се 11. „Регионални сајам привреде„.

„Регионални сајам привреде„ представља добар повод и прилику да се на једном месту сретну људи различитих интересовања, пословних искустава и опредељења. Вишегодишња традиција одржавања Сајма, позитивне реакције и учесника и посетилаца као и све већа пажња јавности, сведочи о значају овог привредног догађаја.

Овогодишњи Сајам привреде окупиће oko 150 излагача међу којима ће поред привредника из наше земље, прилику имати да се представе и излагачи из држава у окружењу.

У програмском делу Сајма кроз стручне скупове у сарадњи са државним институцијама, афирмисаним професионалцима и излагачима обрадиће се теме које непосредно утичу на привредни амбијент у којем се обавља привредна активност.

Као и претходних година, излагачима је обезбеђен бесплатан опремљен излагачки простор, а за све посетиоце Сајма улаз је бесплатан.

Пријављивање је у току, а све детаљне информације о Сајму можете видети на

www.sajamprivrede.starapazova.rs

ДОБРОДОШЛИ НА РЕГИОНАЛНИ САЈАМ ПРИВРЕДЕ!

ДИВАН ЈЕ ПРИВРЕДНИ СРЕМ!