Потписан Споразум о сарадњи на заједничкој организацији 11. ’’Регионалног сајма привреде’’ у Новој Пазови


1

  1. ’’Регионални сајам привреде’’ биће одржан 05. и 06. октобра ове године на Комплексу спортско рекреативних базена у Новој Пазови.

Споразум о сарадњи на заједничкој организацији Сајма, 6. септембра потписали су Божић Ђорђе, в.д. директор Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Сремског управног округа и Милан Беара, заменик председника Општине Стара Пазова.

За сада је најављено присуство око 150 излагача и суизлагача, а ове године излагачима ће се придружити и чланице Економске регије у сливу реке Саве (ЕРУСРС) које чине 17 комора из Словеније, Хрватске, БиХ, Републике Српске и Србије.

Излагачи су из металне и пластичне галантерије, прехрамбене индустрије, ауто индустрије, хемијске индустрије, ИТ опреме, грађевинарства, прераде дрвета, механизације, пољопривреде, туризма, угоститељства, текстила, обуће и кућне радиности.

У стручном делу Сајма одржаће се предавања и едукације на актуелне теме и новине из области привреде („ Државна помоћ намењена малим и средњим предузећима“, ’’Имплементација дуалног образовања у Србији’’, ’’Сива економија’’)  а на пословним сусретима привредници ће имати прилику да се упознају и размене искуства и мишљења.

Другог дана Сајма бити одржан Сајам запошљавања и 22. Форума Комора ЕРУСРС-а.

Организатори су и ове године обезбедили бесплатно излагање на сајму а за све заинтересоване посетиоце улаз је бесплатан.

Све детаљне информације о Сајму погледајте на www.sajamprivrede.starapazova.rs