Семинари о ИПАРД програму


Као што сте упознати Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је већ расписало један конкурс, а у најави је расписивање и осталих конкурса за ИПАРД програм. Тим поводом Привредна комора Србије ће организовати серију семинара на којима ћемо нашим чланицама представити мере програма и неке специфичности везане за аплицирање на конкурсе. Очекујемо да ће на неким семинарима учествовати и представници Министарства пољопривреде.

Прва серија предавања ће бити везана за опште услове и биће бесплатна док ће се у другом кругу након што се корисници упознају са детаљима мера, организовати тематске радионице по типовима инвестиција на којима ће се радити детаљније предсављање мера и посебних услова које корисници морају испунити до краја инвестиција. Други круг радионица ће бити са котизацијама.

Како би се одредиле локације за семинаре, врши се анкетирање заинтересованих, тако да би у случају довољног броја заинтересованих могли да организујемо у Сремској Митровици. Рок за пријаву је до 10. јануара 2018. године, како би могли планирати радионице у складу са бројем заинтересованих.

У Пријави за учешће, молимо да доставите назив компаније, матични број компаније,  име И презиме  лица које се пријављује и контакте (телефон , е-маил).

Пријаве послати на е-маил :   stana.jevic@pks.rs

У прилогу Вам достављамо текст са више информација о програму.