Позив за учешће на Пословном форуму Словенија-Србија


Привредна комора Србије, у сарадњи са Привредном комором Словеније (Господарска зборница Словеније), организује Пословни форум Словенија-Србија у Љубљани, 01. фебруара 2018. године, са почетком у 13,30 сати. Форум ће бити одржан на маргинама четврте заједничке седнице Владе Републике Србије и Владе Републике Словеније, уз учешће привредника  обе стране.
Након уводних речи председника Господарске зборнице Словеније Боштјана Горјупа и председника Привредне коморе Србије Марка Чадежа, биће одржане панел дискусије у областима од заједничког интереса (дигитализација економије и државе, заштита животне средине, туризам, старт-ап окружење и електрична и металска индустрија). На крају пленарног дела форуму ће се обратити премијери Владе Републике Словеније Миро Церар и Владе Републике Србије Ана Брнабић. У радном делу пословног форума биће реализовани Б2Б сусрети привредника у складу са интересовањем и по унапред одређеном распореду.
Позивамо вас да учествујете на Пословном форуму Словенија-Србија, који ће бити одржан у  у четвртак 01. фебруара 2018. год. у просторијама Господарске зборнице Словеније у Димичевој 13 у Љубљани.
Молимо вас да своје учешће потврдите најкасније до четвртка, 24. јануара 2018. године, слањем попуњеног пријавног листа на е-маил адресу marko.mandic@pks.rs или dragana.zivkovic@pks.rs.
У прилогу Вам достављамо позивно писмо са нацртом програма, пријавни лист и прелиминарни списак пријављених словеначких компанија на данашњи дан. Такође, на линку https://www.gzs.si/Dogodki/1-02-2018/obisk-poslovne-delegacije-iz-srbije-ob-skupnem-zasedanju-vlad-r-slovenije-in-r-srbije у сваком тренутку можете погледати списак пријављених компанија из Словеније и Србије, који ће се дневно ажурирати.
Молимо Вас да приликом попуњавања пријавног листа који је у прилогу овог мејла наведете да ли сте заинтересовани да узмете учешће у неком од панела, као и редне бројеве словеначких компанија са којима желите да се сусретнете у Б2Б делу форума.
Напомињемо да трошак пута и смештаја сносе компаније, док се за учешће на форуму не наплаћује котизација. Пријављеним компанијама, као и онима који размишљају о пријави, на захтев можемо доставити препоруку Господарске зборнице Словеније за хотелски смештај.
За све додатне информације можете се обратити Марку Мандићу, самосталном саветнику у Центру за регионалну сарадњу и КИФ (Т: +381 11 4149 479, +381 66 875 1259, Е: marko.mandic@pks.rs), као и Драгани Живковић, вишем саветнику у Центру за сарадњу са извозницима (Т: +381 11 4149 614, +381 66 875 1102, Е: dragana.zivkovic@pks.rs).
Прилози :