Međunarodni sajam VIROEXPO 2018.


Obaveštavamo Vas da će se 23. Međunarodni sajam VIROEXPO 2018. ove godine održati od 23. do 25. februara. Sajam spada među tri najveća Sajma mešovitog karaktera u Hrvatskoj, koji je prošle godine imao preko 600 izlagača iz 27 zemalja i preko 28.000 posetilaca sa plaćenim ulaznicama, a ove godine se očekuje i veći broj izlagača i veći broj posetilaca.
Na pomenutom Sajmu obezbeđen je bez naknade uređen izlagački štand (9m kvadratnih) sa dve vitrine i pultom, te besplatan upis u katalog izlagača, za sve firme koje se prijave u predviđenom roku.
Zbog veličine štanda u mogućnosti smo da izložimo Vaše: flajere, vizit kartice, kataloge, kao i dr.promo materijale na štandu, odnosno manje eksponate (veće komade i količine eksponata, kao ni roll-up nemožemo izložiti jer se ništa od izložene robe, proizvoda ili promo materijala neće vraćati).
Promo materijal možete doneti ili poslati putem pošte – Postexpresom do 10.februara na adresu; PKS RPK Sremska Mitrovica, Kralja Petra 4/2, 22000 Sremska Mitrovica, a kontakt podaci za katalog izlagača neophodno je poslati do kraja ovog meseca, najkasnije 31.januara 2018.godine na mejl:zorana.karalic@pks.rs