Међународни сајам ВИРОЕXПО 2018.


Обавештавамо Вас да ће се 23. Међународни сајам ВИРОЕXПО 2018. ове године одржати од 23. до 25. фебруара. Сајам спада међу три највећа Сајма мешовитог карактера у Хрватској, који је прошле године имао преко 600 излагача из 27 земаља и преко 28.000 посетилаца са плаћеним улазницама, а ове године се очекује и већи број излагача и већи број посетилаца.
На поменутом Сајму обезбеђен је без накнаде уређен излагачки штанд (9м квадратних) са две витрине и пултом, те бесплатан упис у каталог излагача, за све фирме које се пријаве у предвиђеном року.
Због величине штанда у могућности смо да изложимо Ваше: флајере, визит картице, каталоге, као и др.промо материјале на штанду, односно мање експонате (веће комаде и количине експоната, као ни ролл-уп неможемо изложити јер се ништа од изложене робе, производа или промо материјала неће враћати).
Промо материјал можете донети или послати путем поште – Постеxпресом до 10.фебруара на адресу; ПКС РПК Сремска Митровица, Краља Петра 4/2, 22000 Сремска Митровица, а контакт подаци за каталог излагача неопходно је послати до краја овог месеца, најкасније 31.јануара 2018.године на мејл:zorana.karalic@pks.rs