Peta privredna izložba „Ekspo Rusija Srbija 2018“, 14. mart 2018, 10:00 časova, Kongresni centar hotela „Metropol Palace“, Beograd


Peta privredna izložba „Ekspo Rusija Srbija 2018“, 14. mart 2018, 10:00 časova, Kongresni centar hotela „Metropol Palace“, Beograd

Izložba će se održati uz podršku Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, granskih ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji,Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji „Ruski dom“.

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza i strateškog partnerstva Srbije i Rusije uključujući zemlje Jugoistočne Evrope.

Na petoj izložbi će biti predstavljene različite grane industrije, kao što su građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj,turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija i obrazovanje.

U okviru izložbe će biti održan i niz susreta i diskusija na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje. Svoju delatnost će predstaviti nekoliko stotina srpskih i ruskih kompanija iz svih privrednih oblasti, što će doprineti uspostavljanju novih poslovnih kontakata.

Kao i predhodnih godina, srpskim kompanijama će se pružiti mogućnost da izlože svoje proizvode i učestvuju na poslovnim razgovorima sa ruskim kompanijama.

Zainteresovani za učešće prijavljuju se za izložbu na sajtu organizatora „ZARUBEŽ-EKSPO“

Kontakt:
Akopov Mihail Ivanovič
E: petroleus@yandex.ru
T: 069 177 55 70

Prilozi:

Program

Pozivno pismo