Пета привредна изложба „Експо Русија Србија 2018“, 14. март 2018, 10:00 часова, Конгресни центар хотела „Metropol Palace“, Београд


Пета привредна изложба „Експо Русија Србија 2018“, 14. март 2018, 10:00 часова, Конгресни центар хотела „Metropol Palace“, Београд

Изложба ће се одржати уз подршку Међувладиног српско-руског комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу, гранских министарстава Русије, Србије, Трговинског представништва Русије у Србији,Амбасаде Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, Трговинско-индустријске коморе Русије, Привредне коморе Србије и Руског центра за науку и културу у Србији „Руски дом“.

Циљ изложбе је јачање трговинских веза и стратешког партнерства Србије и Русије укључујући земље Југоисточне Европе.

На петој изложби ће бити представљене различите гране индустрије, као што су грађевинарство, енергетика, технологије за уштеду енергије, индустрија нафте и гаса, машиноградња, металургија, ваздушни и железнички саобраћај,туризам, пољопривредно-индустријски комплекс, прехрамбена индустрија, рударство, високотехнолошке и иновативне гране, банкарство, телекомуникације, медицина, фармација и образовање.

У оквиру изложбе ће бити одржан и низ сусрета и дискусија на којима ће бити размотрене могућности даљег унапређења руско-српске сарадње. Своју делатност ће представити неколико стотина српских и руских компанија из свих привредних области, што ће допринети успостављању нових пословних контаката.

Као и предходних година, српским компанијама ће се пружити могућност да изложе своје производе и учествују на пословним разговорима са руским компанијама.

Заинтересовани за учешће пријављују се за изложбу на сајту организатора „ЗАРУБЕЖ-ЕКСПО“

Контакт:
Акопов Михаил Иванович
Е: petroleus@yandex.ru
Т: 069 177 55 70

Прилози:

Програм

Позивно писмо