Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ


Позивамо вас да на заједничком штанду Привредне коморе Србије наступите на 15. сајму привреде западне Србије – СПРЕГ који се одржава у периоду од 29. до 31. марта 2018. године у ОМНИ Центру у Ваљеву.

Сајам привреде  западне Србије СПРЕГ повезује мала, средња и велика привредна друштва и предузетнике са потенцијалним пословним партнерима. Из године у годину, СПРЕГ бележи константан пораст у квалитету и квантитету сајамске понуде, што га чини водећом регионалном привредном манифестацијом у западној Србији.

На сајму излаже више од 200 привредних друштва који су ваши потенцијлани партнери, 20 медијских кућа извештава са сајма, а просечно око 15000 посетилаца сваке године посети штандове ове привредне манифестације, од чега је око 4000 пословних људи и привредника.

СПРЕГ је општи сајам привреде, а структура излагача се у претходној години састојала од 70% производних компанија, 18% трговинских и 12% из сектора услуга.

За привредна друштва која наступају на штанду ПКС, обезбедили смо услове који су повољнији него што би били у случају самосталног наступа.

Штандови за наступ су величине 9м2 отвореног типа, без зидова измедју излагача, са промо пултовима, излагачким коцкама и столовима, са доведеном електричном енергијом и прикључцима, уз флексиблност која треба да омогући да свако себи на најбољи начин прилагоди простор за излагање (У прилогу вам шаљемо шему изложбеног простора).

Цена м2 за привреднике који наступају на заједничком штанду ПКС је 2700,00 дин/м2, уз обезбедјену заједничку оставу. Такође, они који излажу на штанду ПКС ослободјени су излагачке уписнине. Излагачи самостално сносе трошкове пута, смештаја и траспорта експоната.

У случају да се за учешће на штанду ПКС не пријави довољан број приведних друштава, ПКС задржава право да откаже учешће на овом сајму. У случају да се за учешће на штанду  ПКС пријави већи број привредних друштава него што је расположиви простор, предност ће имати они који су пре поднели пријаву за учешће на сајму.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана Пријава за учешће на сајму примаће се до понедљка 26. фебруара до 16 часова, а шаЉе се електронском поштом на е-маил: stanko.markovic@pks.rs

За додатне информације контакт особе су Дијана Јеремић ( М: 064/821-6609 Е: dijana.jeremic@pks.rs ) и Биљана Вукомановић ( М: 064/821-6605 Е: bilјana.vukomanovic@pks.rs )

Прилози:

Информатор

Хала 3

Пријава за учешће на сајму