ЉУДСКИ РЕСУРСИ КАО ФАКТОР КОНКУРЕНТСКЕ ПРЕДНОСТИ


Поштовани, са задовољством Вас позивамо на бесплатно предавање на тему:

ЉУДСКИ РЕСУРСИ КАО ФАКТОР КОНКУРЕНТСКЕ ПРЕДНОСТИ

Предавање ће се одржати 16. новембра 2018. године са почетком у 11.00 часова

у Регионалној привредној комори Сремског управног округа у Сремској Митровици у улици Краља Петра I 4/2

 

 Изазов уласка и такмичења на међународном тржишту, захтева перманентно праћење брзине научно-технолошких достигнућа и стварање културе непрекидног учења и стицања знања и вештина, као кључних фактора конкурентске предности. Најновији концепт у области едукације људских ресурса захтева од успешног привредника да уме да прода идеју, услугу или производ, да ради под притиском, да буде вешт комуникатор и преговарач, да брзо и ефикасно реагује у конфликтним, кризним и стресним ситуацијама, да поседује лидерске вештине и флексибилност за рад у тиму, да је прилагодљив на честе промене, да је аутентичан и оригиналан.

Предавање о томе зашто је важно улагати у своје запослене, мотивисати их да раде на себи и научити их да на тај начин доприносе и себи и компанији ће одржати УГЉЕША АТАНАЦКОВИЋ, власник агенције „РОАД Хуман Ресоурцес“ кој је инжењер менаџмента у области менаџмента људских ресурса. Свој развојни пут је започео радом у невладином сектору у својој 16. години, а потом прелази у приватни сектор где успешно послује последњих 10 година. Са својих 26 година је постао најмлађи пословни консултант у Србији добијајући лиценцу Министарства привреде и региструјући своје привредно друштво. Од тада до данас одржао је више од 450 сати едукације и разних усавршавања и сарађивао са преко 5000 задовољних учесника тренинга и цоацхинг сесија. Сертификовани је пословни консултант и тренер, сертификовани коуч престижних европских института и удружења и НЛП мастер. Уже експертизе су му у оквиру области људских ресурса и то: организациони развој и постављање организационе структуре, комуникације и мотивације запослених, лидерство и изградња тима.

Оно о чему ће Угљеша говорити је:

  • Шта обухвата концепта управљања људским ресурсима?
  • Зашто је важан концепт целоживотног учења?
  • Концепт корпоративног учења и тренинга
  • Који су ефекти и користи за компанију од улагања у тренинг и људске ресурсе?

 

Предавање је бесплатно, али због ограниченог броја места пријаве су неопходне, те молимо све заинтересоване да пошаљу потврду електронским путем најкасније до 14. новембра 2018. године на zorana.karalic@pks.rs