Dan dobavljača – Agrobiznis 2019.


Za učešće na ovom događaju ne plaća se kotizacija.

Krajnji rok za prijavu je 25. mart.

NAPOMENA: Pravo na učešće na događaju imaju SAMO PROIZVODNE KOMPANIJE.

 

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da učestvujete na događaju Dan dobavljača – Agrobiznis 2019. u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine – RAV.

Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede – sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju. Očekujemo 200 + učesnika iz vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva.

Događaj se sastoji iz B2B sesija, sa pauzama za osveženje i ručak. U toku sesije, imaćete mogućnost da održite unapred zakazane sastanke sa odabranim kompanijama sa liste učesnika. Svaka kompanija će imati mogućnost zakazivanja maksimalno 10 sastanaka.

Ovo je prvi poziv i lista kompanija će biti dostupna nakon što se prijavi određen broj kompanija. U cilju efikasne organizacije, spisak učesnika i ostali detalji u vezi sa događajem ažuriraće se svakodnevno.

Bila bi nam izuzetna čast da prihvatite poziv i budete deo ovogodišnjeg velikog okupljanja domaćih i stranih agrobiznis kompanija, a nadamo se da će to rezultirati novim partnerstvima i poslovnim uspesima.

Detalji i registraciona prijava se nalaze na linku

Dan dobavljača 2019 – Agrobiznis