Дан добављача – Агробизнис 2019.


За учешће на овом догађају не плаћа се котизација.

Крајњи рок за пријаву је 25. март.

НАПОМЕНА: Право на учешће на догађају имају САМО ПРОИЗВОДНЕ КОМПАНИЈЕ.

 

Поштовани,

Велико нам је задовољство да вас позовемо да учествујете на догађају Дан добављача – Агробизнис 2019. у организацији Развојне агенције Војводине – РАВ.

Догађај ће окупити домаће компаније, стране инвеститоре који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније из сектора пољопривреде – са фокусом на прехрамбену и прерађивачку индустрију. Очекујемо 200 + учесника из водећих компанија из Србије и иностранства.

Догађај се састоји из Б2Б сесија, са паузама за освежење и ручак. У току сесије, имаћете могућност да одржите унапред заказане састанке са одабраним компанијама са листе учесника. Свака компанија ће имати могућност заказивања максимално 10 састанака.

Ово је први позив и листа компанија ће бити доступна након што се пријави одређен број компанија. У циљу ефикасне организације, списак учесника и остали детаљи у вези са догађајем ажурираће се свакодневно.

Била би нам изузетна част да прихватите позив и будете део овогодишњег великог окупљања домаћих и страних агробизнис компанија, а надамо се да ће то резултирати новим партнерствима и пословним успесима.

Детаљи и регистрациона пријава се налазе на линку

Dan dobavljača 2019 – Agrobiznis